Om oss

Sweden Profile AB är en profilbyrå som förser företag över hela Norden med promotion produkter. Vi har ett av marknadens största sortiment av profil & presentreklam. Våra kunder kan enkelt kunna göra sina beställningar i vår webshop, men kan även kontakta oss via telefon, mail eller besöka vårt showroom för mer inspiration. Vårt mål är ni skall uppleva högsta kvalitet och bästa service i varje kontakt med oss.

Sortimentet

Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer och tillverkare. Här finner ni varumärken som Craft, Rituals, Babolat, FootJoy, Nike, Orrefors, Callaway, Kosta Boda, Sagaform, Titleist, Iittala, Fat Boy, Nimbus Jackets, Wilson, Harvest, Filippa K, Mentos, Stelton o många fler...

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Ni når oss enkelt på telefon eller mail för snabba svar på era frågor.
Vi säljer endast till företag.

Skatteregler gällande gåvor till anställda.

Julgåva
En julgåva är skattefri om värdet inte överstiger 500 kronor (inklusive moms) inkomståret 2023 och 550 kronor inkomståret 2024.

Jubileumsgåva
En jubileumsgåva är en gåva till dig som anställd i samband med att företaget firar 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum. Den är skattefri om värdet inte överstiger 1 650 kronor (inklusive moms) för inkomstår 2024.

Minnesgåva
Om du är varaktigt anställd kan du få en minnesgåva i samband med

- att du uppnår en viss ålder (jämna födelsedagar från 50 år och uppåt)
- att du varit anställd en längre tid (minst 20 år)
- att anställningen upphör.
Minnesgåvan är skattefri för dig om värdet inte överstiger 15 000 kronor (inklusive moms) och inte ges vid mer än ett tillfälle utöver när din anställning upphör.

Som varaktigt anställd räknas du om din sammanlagda anställningstid är minst sex år.

Mer information finner ni på skatteverkets hemsida.

Företagsinformation

Bolagsnamn
Sweden Profile AB
Org.nummer
5568057094
Telefonnummer
044-590 20 40
E-postadress
info@swedenprofile.se