Om oss

Sweden Profile AB är en profilbyrå som förser företag över hela Norden med promotion produkter. Vi har ett av marknadens största sortiment av profil & presentreklam. Våra kunder kan enkelt kunna göra sina beställningar i vår webshop, men kan även kontakta oss via telefon, mail eller besöka vårt showroom för mer inspiration. Vårt mål är ni skall uppleva högsta kvalitet och bästa service i varje kontakt med oss.

Sortimentet

Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer och tillverkare. Här finner ni varumärken som Craft, Rituals, Babolat, FootJoy, Nike, Orrefors, Callaway, Kosta Boda, Sagaform, Titleist, Iittala, Fat Boy, Nimbus Jackets, Wilson, Harvest, Filippa K, Mentos, Stelton o många fler...

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Ni når oss enkelt på telefon eller mail för snabba svar på era frågor.
Vi säljer endast till företag.

Skatteregler gällande gåvor till anställda.

Julgåvor, jubileumsgåvor och minnesgåvor till anställda kan vara skattefria under vissa förutsättningar. I annat fall är gåvor från dig som arbetsgivare skattepliktiga.

Julgåva till anställda
Julgåvor till anställda är skattefria för de anställda om värdet inte överstiger 500 kronor inklusive moms. I gåvans värde räknas inte dina kostnader för administration och transporter av gåvorna in.

Jubileumsgåva till anställda
En jubileumsgåva är en gåva till en anställd när företaget firar 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum. Värdet får inte överstiga 1 500 kronor inklusive moms. En skattefri jubileumsgåva kan inte lämnas till en anställd tidigare än i samband med företagets 25-årsjubileum, och inte oftare än i 25-årsintervaller.

Minnesgåva till anställda
En minnesgåva är en gåva av minneskaraktär som lämnas till varaktigt anställda i samband med att den anställda uppnår viss ålder (jämna födelsedagar från 50 år och uppåt), längre tids anställning (minst 20 år) eller när anställningen upphör. Minnesgåvor är skattefria om värdet inte överstiger 15 000 kronor inklusive moms och inte ges vid mer än ett tillfälle utöver när anställningen upphör.

Med varaktigt anställda i samband med minnesgåvor anses anställda med en sammanlagd anställningstid om minst sex år.

Mer information finner ni på skatteverkets hemsida.

Företagsinformation

Bolagsnamn
Sweden Profile AB
Org.nummer
5568057094
Telefonnummer
044-590 20 40
E-postadress
info@swedenprofile.se